Mitt mål fram till sommaren

JO!
 
Det är att jag ska känna mig bekväm i bikini när vi är på Rhodos i juli. Jag är inte onöjd med min kropp överlag men jag har alltid alltid alltid haft lite komplex över min mage. Ja jag vet.. det är skitdumt. Jag har ändå hyffsat platt mage men det är kärlekshandtagen som de kallas som jag inte känner mig bekväm med alls. 
 
Jag kommer därför köra på hårdträning deluxe fram tills dess. Men till det allra viktigaste nu. Det är såklart att jag vill ha en platt mage med synliga magrutor, ja menar det vore ju gött, DOCK är mitt mål att JAG ska KÄNNA mig bekväm utan kläder på, fullt ut, till hundra procent. Jag vill själv känna mig mer fast och framförallt starkare. 
 
Jag gör inte detta pga alla jävla ideal som finns idag. Jag gör det för MIN skull, för min kropps skull. Jag har redan börjat och mår redan mycket bättre. Det är en grym känsla att kämpa som en idiot och sedan se och uppnå resultat. 
 
Jag ska minska på socker och mindre bra kolhydrater i ca två veckor för att kroppen ska avvänja sig. Jag mår ju inte bra av sånt. Måste hitta en bättre balans mellan hälsa och att ''unna sig'' bara för att. Men jag kommer aldrig aaaldrig leva efter förbud.. 
 
Och ni kommer att få följa med på min lilla resa :) Har tagit före-bilder, ska bli sjukt spännande att se efter-bilderna sen i juli! 
 
 
 
Till er som dansar Zumba, inget illa menat ;) 
 
 
 
Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp