jag först

 
En väldigt lycklig Linis i Mexico!
 
 
Jag är väldigt trött, lite så att den har gått över till att jag blir pigg istället. Varit vaken lite för många timmar nu senaste dagarna och sovit för lite. Jag har imorgon på mig att ''repa'' mig för jag ska jobba 11-17 i kassan lördag och söndag. Det ska bara bli roligt. Älskar kassan. Älskar att tjöta och vara glad mot människor. 
 
Jag har mycket tankar och funderingar som cirkulerar i huvudet just nu. Främst att jag är trött på alkoholkulturen och människor som inte har någon social kompetens alls. Jag kommer inte att lägga någon energi längre eller försöka vara mitt bästa jag när de absolut inte lockar fram det hos mig. Näpp. Onödigt. Dessa två veckorna fram till vi åker kommer jag nästan bara fokusera på mig själv. Träningen kommer gå före allt annat. Jag behöver det för att komma i fas fysiskt. Och det hänger ihop med det psykiska. Ingen träning - ingen pigg Lina. 
 
Jag har kommit till en punkt där jag insett hur mycket mitt värde spelar roll och hur lite andras åsikter och osäkerhet betyder. Jag försöker att koppla bort det som ger mig dålig energi, men jag bryr mig för mycket. Börjar dock att avta, och det är skönt. Det är nog åldern :)
 
Hoppas mitt halsont har släppt imorgon, jeffla flygresa damn you bitch. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp